U vindt ons op loopafstand van het trein- en busstation, vlakbij het Rode Kruis Ziekenhuis, Zwarte Markt en Cineworld. In het centrum van Beverwijk aan de gezellige Breestraat, dè Winkelstraat van de IJmond op nr 21.

Wij bieden in onze huiselijke en gezellige lunchroom LEKKER ETEN VOOR EEN SCHAPPELIJKE PRIJS!! Naast 60 ruime zitplaatsen met uitzicht op onze Open Keuken is er ook nog een gezellige bar. Vanaf ons terras met 45 zitplaatsen heeft u een prachtig overzicht over het winkelend publiek en op woensdag uiteraard ook op de aangrenzende weekmarkt. Het spreekt vanzelf dat wij berekend zijn op gasten met een rollator of een rolstoel.

Onze clientèle varieert van vaste (zakelijke) gasten tot toeristen en natuurlijk ook het winkelend publiek. Daarom kunt u bij ons terecht voor een kop koffie (met gebak), een gevarieerde lunch en zelfs een uitgebreid diner. Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten en zijn de hele dag verkrijgbaar. Kijkt u eens op onze uitgebreide menukaart. Het zal u verrassen!!

Uiteraard is het ook mogelijk om de gerechten thuis of op het bedrijf te nuttigen. U kunt dan (telefonisch) contact met ons opnemen en wij regelen graag alles voor u. Wij verzorgen ook uitgebreide bittergarnituren en diverse buffetten voor uw feestje. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.